Sayfalar

28 Eylül 2013 Cumartesi

Pijama



Pijama

   Pijama, belki de erkeklerin giyim ürünleri konusunda en fazla haşır neşir olduğu ve buna bağlı olarak gerek iç giyim gerek de normal giyim markalarının erkek giyimde en çok üzerinde durdukları ürün... Yaşamın en hassas anına hitap etmesi yani uyku için kullanılması hiç şüphesiz ki bu ürünü en özel seviyeye getiren konuların başında yer almaktadır. Bilindiği gibi bizde pijama kullanımı biraz daha farklı ve geniş bir yapıya sahiptir. Yani sadece yatakta tercih edilmesinin yanı sıra uyku öncesi, hatta çok öncesi; yine aynı şekilde uyku sonrası hatta çok sonrasında da tercih edilmektedir. Bu latifeyi genelleyecek olursak eğer evde olunan her anda pijamanın vaz geçilmeyen bir ürün olduğunu oldukça net bir şekilde ifade etme şansımız vardır. İşte, erkekler için pijama bu yönlü bir kullanım şekline sahip. Konu rahatlık olunca bu hususta en iyiyi istediklerini hem biz hem de çeşitli büyük markalar artık çok iyi bir şekilde biliyor!



   Gelelim bayanlara, biliyorsunuz ki pijama; en az erkeklerde olduğu kadar bayanlarda da önemli bir giyim ürünü. Fakat durumlar burada biraz daha farklı ve karışık. Çünkü bayan uyku giyimi ürünleri, erkeklerde olduğu gibi tek düze değil. Pijama alternatifi olarak gösterilecek, başta gecelik olmak üzere onlarca model söz konusu. Fakat gelişen tekstil sektörüyle birlikte0bir gece elbisesi her ne veriyorsa aynısını bayan pijama modellerinde de çok rahat bir şekilde görmek mümkün. İşte tam da bu sebepten dolayı iki farklı ürün modeli arasında kıyasıya bir rekabet olduğunu, pijamanın ayrı, geceliğin ayrı bir yapısı olmasına rağmen, bayan ve erkekleri toplu olarak düşündüğümüz zaman pijama kullanımının daha önde olduğunu çok net bir şekilde söyleyebiliriz.

   Yine de tüm bunlara rağmen pijama kullanımına da temkinli yaklaşmak, bu konuda seçici olmak gerekir. Çünkü böylesine büyük bir kullanım potansiyeline sahip olmasından dolayı hemen hemen birçok giyim markasının üretim ağına bu ürünü koyduğunu görmekteyiz. Eğer bu zamana kadar marka ve kalite olarak pek dikkat eder bir tavırda olmadıysanız, bugünden sonra fiyat konusunda da sizi üzmeyecek birçok markadan gerçek anlamda kaliteli bir pijama modeliyle gerçekten rahat bir deneyime ve uykuya sahip olabilirsiniz.

Seçkin bayan pijama modellerini www.pijama.com.tr sitesinden satın alabilirsiniz.

Ten iç giyim



Ten iç giyim

   Hayalimizi süsleyen iç giyim ürünlerini üzerinize geçirip kendinizi olabildiğince özel hissetmek ve eşinize muhteşem sürprizler yapmak çok güzel olmaz mıydı? Hiç şüphesiz ki bu soruya gelen cevapların çok büyük bir bölümü aynı ve olumlu olacaktır. Fakat gerçek şu ki bayanların çekici olma konusunda yani estetik zarafet zaafını kullanarak bundan yaralanmaya çalışan markalar(!) da söz konusu. Yani her görünüşüne aldanıp aldığınız iç giyim ya da fantezi iç giyim ürünü ne yazık ki "teninize" çok sevecen ve sıcakkanlı bir şekilde dokunmuyor.



   Özellikle yapısı karışık ve rahatsız edici bir şekilde tasarlanmış olan jartiyer türündeki fantezi iç giyim ürünleri bu noktada en büyük sıkıntıyı çıkartıyor karşımıza. Normalde jartiyer çok sevilerek kullanılan ve memnun kalınan bir ürün... Fakat bunun için tercih edilen markanın mahareti ve ürün kalitesi önemli. Eğer niteliksiz isimlerden fiyat uğruna bu tür aldanışlar yapılırsa o üründen rahatsızlık duyulması, vücutta izler bırakması ya da canınızı yakması gibi durumlar kaçınılmaz olacaktır. İşte tüm bunların hepsini akılda tutarak kesinlikle pişmanlık duymayacağınız ve aradığınız her türlü iç giyim modeline cevap verebilecek kaliteli bir markaya ihtiyaç vardır. Böyle bir ihtiyaçta da Ten iç giyim, az önce de altını çizdiğimiz teninize yumuşak ve sıcakkanlı dokunuşu en iyi şekilde yapacak iç giyim markalarının başında yer almaktadır.

   Elbette tüm bu teşvik edici yaklaşımın altı boş değildir. Söylediklerimize destek olması ya da kanıt olarak kullanmak adına Ten iç giyim markasına bağlı birçok referans ve müşteri yorumu gösterilebilir. Zaten markayı daha geniş çaplı bir şekilde araştırdığınız zaman, birbirinden göz alıcı ve bol seçenekli ürün modellerini incelediğiniz zaman ne söylemeye çalıştığımızı, hangi maddelerin üzerinde durduğumuzu çok net bir şekilde göreceksiniz. Hepsini bir kenara koyalım, tam hayal ettiğiniz gibi bir iç giyim - fantezi iç giyim ürününü bulup onu mağazadan ya da sanal çamaşır mağazalarından güvenle alıp vücudunuza geçirdiğinizde tüm söylenenler bir anda teninizde belirecek. Çünkü Ten iç giyim bu alanda en iyi markaların başında yer aldığını bize uzun yıllar önce kanıtlamıştır zaten...

Sütyen



Sütyen

   İç giyim, bayan ya da erkek farkı olmaksızın şüphesiz herkes için önemli bir giyim kategorisidir. Fakat olayın özelleştikçe cinsiyet ayrımının da daha net bir şekilde karşımıza çıktığını ve buna bağlı olarak bayan iç giyim ürünlerinde çok daha hassas bir yapı oluştuğunu söylemek gerekir. Zaten mevcut iç giyim firmaları genel hatlarıyla incelenecek olursa eğer sözünü etmeye çalıştığımız durum çok daha net bir şekilde gözler önüne serilecektir. Çoğu kaliteli iç giyim markası iç giyim koleksiyonunda erkek iç giyimine yer ayırmazken, ayıran isimler de çok küçük sınırlarla çevirmiştir erkek iç giyim kategorisini. Fakat bayanlar ile erkekler arasında ciddi farklar olduğunun altını çok rahat bir şekilde çizebiliriz. Buna bağlı olarak, tek bir bayan iç giyim ürünüyle bile bu hassasiyeti göstermek mümkündür. Peki, nedir bu özel iç giyim ürünleri? Bayanlar için en kritik yapıya sahip olan modeli de düşünecek olursak kesinlikle bu noktada sütyen bize birçok mesaj verecektir. Bunun için bayan iç giyim ürünü modellerinde genel hatlarıyla görebilecek ve üzerinde durulması gereken her şeyi sadece sütyen modellerini inceleme altına alarak dahi analiz etmek mümkündür. İşte bu şekilde yazımızın başında da üzerinde durduğumuz o yapısal fark oldukça net bir şekilde gözler önüne serilecektir.



   Sütyen... Özellikle de farklı ve işlevsel modelleri ile bir bayan için iç giyim ürününden çok daha fazlası. Zaten sadece basit bir iç çamaşırı olarak ele alan bayanların ne yazık ki sütyenden ne görsel olarak ne de medikal anlamda tam verim aldığını söylemek mümkün değildir.  Sütyen sadece bayanlar için bir şeyler ifade etmez. Erkekler için bir estetik ürünü, zaman zaman fantezi iç giyim modeli; bebekler için de annesinin göğsünü emmeyi engelleyen bir kalkan. İşte burada aslında biraz önce üzerinde durmaya çalıştığımız durum, yani sütyen modellerinin aslında ne kadar geniş bir kullanım ve etkisel yapıya sahip olduğu ortaya çıkıyor. Tüm bu üzerinde durduğumuz olgulara gelecek olursak eğer, bebek ve annenin rahatı için emzirme sütyenleri, eşlerin görsel açıdan istediklerini alması için destekli, tüllü ve dantelli sütyen modelleri. Daha bunlar gibi sayısız görsel ya da kullanım anlamında sütyen modelinden söz etmek mümkündür. Asıl önemli olan aranılan ve ihtiyaç duyulan modelin iyi tespit edilip tedariğinin kaliteli bir marka tarafından sağlanmasıdır.

18 Eylül 2013 Çarşamba

Pierre Cardin



Pierre Cardin

   Giyim konusunun insanlık için çok büyük önem taşımasına bağlı olarak, bu noktada faaliyet gösteren, büyüklü küçüklü bir takım firmalardan / markalardan söz etmek mümkündür. Ama giyimin sadece kavram olarak ele alındığı zamanda dahi ne kadar zaruri bir ihtiyaç olduğu ve önemini düşünecek olursak eğer, markalara da bu gözle yaklaşmak gerekir kesinlikle. Keza bu tür durumlar deneyimle ve ürünlerin kullanımlığıyla doğru orantılıdır. Siz de böyle bir marka seçmek, hem kaliteli hem de uygun fiyatlı ürünlere mi sahip olmak istiyorsunuz? İşte bu noktada deneyimli, uzun yıllardır var olan giyim markaların önceliği olduğunu söylemek gerekir. Peki, nedir bu firmalar? Ele alınacak birçok örnek olmasına rağmen, Pierre Cardin yerli ve yabancı marka ayrımı olmaksızın hiç şüphesiz alanının en iyi markalarının başında yer almaktadır.

    Belki de üzerinde durduğumuz ve duracağımız tüm bu unsurlar bir marka adına çok büyük sorumluluk gerektiren ve hatta çoğu firma için şu anda bile hayal olan şeyler. Çünkü birden fazla alanda faaliyet gösterip hepsinde zirveye oynamak kesinlikle kolay bir iş değil. Öncelikle bunu kabul etmek gerekmekte... Fakat olay, üzerinde durduğumuz ve yapısını incelediğimiz marka Pierre Cardin iç giyim olunca, gördüğünüz gibi her şey birden bire büyük bir olasılığa dönüşüyor. Tam olarak Cardin kalitesini, ürünlerin içine sinen yapısını bilmeyenler için burada ifade edilenler kesinlikle ama kesinlikle yeterli olmayacaktır. Dünya markası olmuş ve ürünlerini sunduğu her yerde, buna ülkemizde dâhil, yöresel izlenim kazanmış bir marka nasıl tanımlanabilir ki? Bunun için sistematiği bozmamak ve markasal gücün, hele ki Pierre Cardin isminden söz ediyorsak ne kadar etkili bir yapıya sahip olduğunu görmek adına daha fazla ürünle tanışmanız ve kendinize değişiklik şansı sunmalısınız. Yaşadığınız bölge, düşünceleriniz, mevcut kesimin ortak değerleri ne olursa olsun, bunun yanı sıra özel giyim ürünlerinde de Pierre Cardin iç çamaşırı markası ile tercih edilen her iç çamaşırı modelinde en iyi bulmanız kaçınılmaz bir durum. Yeter ki istemesini bilin, yeter ki değişikliğin sizi canlandıracağına aynanın karşısına geçin ve inanın!